Mijn favorieten

Have a Nice Home

IEDEREEN WIL EEN HUIS, DAT VOELT ALS THUIS!
Have a Nice Home is een makelaar “nieuwe stijl”. Dit houdt in dat niet de makelaar maar u en uw woonbehoefte centraal staan in het aan- en verkoopproces. Have a Nice Home heeft als doelstelling u de persoonlijke en deskundige begeleiding te geven waarbij u een goed gevoel heeft. Net even dat stukje extra service.

Buy a Nice Home
Have A Nice Home ondersteunt u deskundig bij de aankoop van uw droomwoning. Onze betrokkenheid bij de markt, ruime ervaring en een groot netwerk in het Gooi, alsmede “out of the box” denken bij het vinden van de juiste woning maken net het verschil. Bovendien kunt u zoveel ondersteuning krijgen als u wenst.

Sell a Nice Home
Verkopen is een vak. Have a Nice Home verstaat dit vak als geen ander. U wilt onder de meest gunstige voorwaarden een zo hoog mogelijke opbrengst voor uw woning. Ook in moeilijke tijden. Have a Nice Home begrijpt u en gaat met u een relatie aan om samen het beste resultaat te behalen. Hierbij willen wij graag een langdurige relatie met u opbouwen.

Service, service en nog eens service
De makelaar is een dienstverlener. Have a Nice Home biedt u daarom rond het aan- en verkopen alle mogelijke ondersteuning, advies en service. Denk aan huisstyling, professionele fotografie, promotiefilm van uw woning of bijvoorbeeld een gerichte buurtmailing voor uw droomwoning. Maar wij weten ook de weg voor verhuizing, een nieuwe school of een goede wijnwinkel!
Niets is ons te gek en wij verlenen graag zo groot mogelijke service. Heeft u een vraag dan zoeken wij een antwoord.

 

Onze Visie

HAVE A NICE HOME
Een eigen huis. Een plek onder de zon.
Een plek om te lachen, te feesten en te huilen.
Een plek om te dromen, te hopen en om lief te hebben.
Een plek om kinderen te krijgen, om op te groeien en om oud te worden.
Een plek met herinneringen.
Een huis om je thuis te voelen.

Visie
Have a Nice Home denkt en doet vanuit het inzicht dat het kopen en verkopen van een (t)huis een van de belangrijkste emotionele aan- en verkoopbeslissingen in uw leven is.
“Iedereen wil een huis, dat voelt als thuis”

Missie
Have a Nice Home streeft er naar om er voor te zorgen dat deze belangrijke emotionele gebeurtenis op alle fronten goed voelt.
 

Have a Nice Home

Kantoor Vestiging Have a Nice Home

Adresgegevens

Huizerweg 140 A
1402 AK Bussum