Mijn favorieten

EEN woning verkopenVerkopen met een goed gevoel
Verkopen van uw woning is één ding, maar dat u er een goed gevoel aan overhoud is iets heel anders. Dit is wel onze belangrijkste doelstelling. Have a Nice Home is in staat u een realistische kijk te geven op de opbrengst van uw woning. Hierbij willen wij eerst met u in gesprek komen om inzicht te hebben in uw aanvullende wensen. Onderdelen hiervan zijn bijvoorbeeld de opleverdatum, de overname van roerende zaken, de ontbindende voorwaarden en tal van kleine en grotere factoren. Inzicht in uw wensen geeft ons de mogelijkheid tot het beste resultaat te komen.

Wie doet wat?
Simpel: Wij doen alles wat u wenst. De basis van Have a Nice Home is service, goede communicatie en vakmanschap. Bij volledige verkoopondersteuning nemen wij al het werk uit uw handen en bent u verzekerd van deskundig advies, korte lijnen en betrokkenheid. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering bij de notaris heeft u een vaste makelaar die uw belangen behartigt en die u altijd kunt bereiken.
Als u in de gelegenheid bent om zelf een bijdrage te leveren bij de verkoop dan bieden wij de mogelijkheid van gedeeltelijke verkoopondersteuning. U verzorgt hierbij o.a. zelf de bezichtigingen en de inspectie bij de overdracht.

Verkoopondersteuning
Have a Nice Home hanteert een scherp tarief voor de verkoop van uw woning. Dit kan vanwege het ontbreken van onnodige overhead en overbodige dienstverlening. U heeft echter wel de mogelijkheid om naar eigen keuze en inzicht extra verkoopondersteunende diensten in te zetten. Een professionele fotograaf, een videopresentatie op FUNDA of een bijzondere flyeractie vergroot bijvoorbeeld uw kansen op een succesvolle verkoop. U gaat dus veel efficiënter om met uw geld!

Wilt u een oriënterend gesprek of een gerichte offerte? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met onze makelaars.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring