Mijn favorieten

Gezocht

Find a Nice Home
Have a Nice Home heeft cliënten die zoeken naar specifieke woningen. Wilt u uw woning verkopen maar bent u in de huidige markt terughoudend. Kijk of onderstaand profiel van toepassing is. De kans is groot dat wij de koper dan al hebben!

Bussum, ruime gezinswoning in Brediuskwartier
Voor een van onze cliënten (artsengezin) zijn wij op zoek naar een ruime vooroorlogse villa in het Brediuskwartier. Minimaal 5 slaapkamers, ruime tuin en veel privacy zijn enkele zoekcriteria. Indien de woning na aankoop nog moet worden aangepast aan de eisen van deze tijd: geen probleem. Hogere prijsklasse.

Bussum, ruime gezinswoning in Godelindewijk
In verband met de wens in deze wijk te blijven wonen is onze cliënt op zoek naar een grotere woning, in de wijk waar ze nu wonen. De wens is een 30-er jaren villa (bij voorkeur hoek of 2/1 kap) met minimaal 450 m3 en 3 slaapkamers. De woning moet min of meer direct kunnen worden betrokken. Prijsklasse ca. € 600.000,-.

Naarden, parterreappartement
Gezocht in Naarden, bij voorkeur ministerkwartier, een kleine, comfortabele woning met tuin. Bij voorkeur alles gelijkvloers in verband met mobiliteit. Minimaal 3 kamers. De woning moet min of meer direct kunnen worden betrokken. Prijsklasse ca. € 350.000,-.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring